Joey Hartkamp verrast vader Emile met nieuwe single

Hoe bijzonder kan een gekozen single zijn, naast dat het een fantastisch liedje is met ‘n eigentijdse en herkenbare sound? Dat is deze nieuwe single ‘Wat Overblijft Zijn Tranen’ van Joey Hartkamp op zeker.

Gisteren tijdens het 60 jarig verjaardag en 30 jarig producer jubileum feest van zijn vader, Emile, verraste hij vanuit het niets hem en de vele genodigden met deze nieuwe single.

Waarom zo bijzonder?
De Release Party moest nog plaatsvinden en Joey was met zijn vader en Norus Padidar al de studio in geweest voor zijn nieuwe single, maar…stiekem werd er in de nachtelijke uren een totaal ander liedje opgenomen als soort cadeautje en eerbetoon aan zijn vader.

Ooit was deze single de mooiste en succesvolste single van de toen nog zanger Emile (1991) en behoort tot op de dag van vandaag, met name in het Noorden en Oosten van ons land tot een ware Nederlandstalige Evergreen. Jarenlang stond dit liedje op het persoonlijke muzikale verlanglijstje van Joey, maar wachtte uit respect op het juiste en unieke moment…. en dat moment bood zich nu aan.

Zijn vader stond met tranen in z’n ogen naar zijn liedje te luisteren in het muzikale jasje dat Joey zo goed op maat past. Opmerkelijk in zijn arrangement door klank en productie, en opnieuw zo uniek met een eigen sound. Maar het laat ook horen wat Joey in huis heeft en dat het dit liedje ’n extra meerwaarde geeft.

Deze nieuwe single ‘Wat Overblijft Zijn Tranen’ is niet alleen een cadeau voor zijn vader, maar ook voor alle fans van dit liedje.