Jan & Hennie knallen het jaar uit met “Verborgen Liefde”

Sinds een aantal jaren vormen ze het duo Jan & Hennie. En met groot succes want met meer dan regelmaat staat dit populaire Drentse duo ergens in Nederland op de planken met de hits van vroeger aangevuld met hun eigen succesvolle singles.

Inmiddels hebben ze er al een aantal uitgebracht en deze nummers kom je nog regelmatig tegen in de diverse playlijsten. En als de voortekenen niet gaan bedriegen komt daar een bij. Het nummer “Verborgen liefde” geschreven door Hennie Dogger en gecomponeerd door Tim Hemme. Een nummer welke gaat over twee mensen die verliefd op elkaar zijn geworden maar dat eigenlijk niet mogen. Luister en vooral geniet van de twee stemmen die perfect bij elkaar passen en waar we ook in 2020 nog veel van gaan horen want naast een aantal singles zijn er ook plannen voor een compleet album. “Verborgen Liefde” verkrijgbaar in de download en online winkels – te beluisteren via de streamingsites en via de diverse (horeca) muzieksystemen en je kunt het nummer aanvragen bij je favoriete radiostation.
Naast actief op de planken en als componiste is Hennie ook actief via social media en het duo is te volgen via www.facebook.com/Zangduo-Jan-en-Hennie