Jamie en Charly presenteren hun nieuwe single ‘Ik en Sinterklaas’

Het vrolijke en moderne nieuwe Sinterklaaslied ‘Ik en Sinterklaas’ belooft een enorme hit te worden. Met deze nieuwe swingende single hopen Jamie & Charly menig kind en ouder aan het dansen te krijgen. En ook Sinterklaas kan niet stil blijven staan in de videoclip van dit té gekke nummer.

 

Een heerlijke hit die je meteen mee kan zingen en lekker in het geheugen blijft hangen.

In het lied willen Jamie & Charly graag vriendjes zijn van Sinterklaas. De Sint meehelpen om over de daken heen te gaan en overal zakken vol cadeautjes uit te delen. De bijbehorende videoclip is vrolijk, kleurrijk en vol actie. Dansende kinderen, freerunners en de Sint zelf maken het tot een groot swingspektakel. De videoclip is opgenomen op het bovendek van parkeergarage Westblaak met de unieke en indrukwekkende skyline van Rotterdam als achtergrond.

Hun inspiratie haalden zij uit de zomerhit van 2016 ‘Sofia’ van Alvaro Soler. De tekst is geschreven door de artiesten Jamie Kradolfer en Charly Crama zelf en geproduceerd op de frisse uptempo klanken van Mickim Music en Vilmo Productions.

Jamie & Charly hebben elkaar enkele jaren geleden ontmoet bij een theaterproductiebedrijf, waarbij zij beiden werkzaam waren. Sindsdien vormen zij samen een uniek duo en toeren ze het hele land door met hun eigen kindershows, onder de naam de Jamie & Charly Show. Aankomende Sinterklaasperiode spelen zij op verschillende locaties de Jamie & Charly Sint Surprise Show, waarin dit nieuwe Sinterklaaslied uiteraard ook een belangrijke rol speelt.

Kijk voor meer informatie en boekingen op www.jamiecharlyshow.nl