Holland zingt Hazes 2020

Holland zingt Hazes 2020 is op 7, 13 en 14 maart. De laatst genoemde datum is inmiddels uitverkocht. Holland Zingt Hazes is een jaarlijks terugkerende concertreeks waarbij de hits van André Hazes centraal staan.

Holland Zingt Hazes is een jaarlijks terugkerende concertreeks waarbij de hits van André Hazes centraal staan. Nederland houdt onophoudelijk van André Hazes en zijn muziek is 15 jaar na zijn overlijden populairder dan ooit. Hazes is van iedereen en voor iedereen. Holland Zingt Hazes heeft de afgelopen zeven edities in totaal al bijna 500.000 bezoekers een onvergetelijke avond bezorgd. Bij elk concert zingen 15.000 bezoekers alle hits uit volle borst mee. De sterren line-up van Holland Zingt Hazes 2020 bestaat uit André Hazes, Jeroen van der Boom, Roxeanne Hazes, Gerard Joling, Miss Montreal, Samantha Steenwijk, Glennis Grace en Danny de Munk.

Kaarten ; HIER