“Het leven is zo mooi” volgens Ingmar Hut

Nadat hij afgelopen zomer een prachtig lied “Bij de Griekse zee” had uitgebracht en in vele lijsten te zien was, komt Ingmar Hut met een nieuwe single “” ook is dit nummer wederom geschreven en gecomponeerd door Martin Sterken Sinds dat hij in 2018 voor het eerst de studio indook heeft hij al diverse nummers opgenomen.

Het begon met het nummer ´Vandaag´ zijn 2e nummer ”Wie goed doet, die goed ontmoet” zijn 3e nummer “Bij de Griekse zee” en nu dus dan zijn 4e single “Het leven is zo mooi”

Dat Ingmar het leven mooi vind is wel heel duidelijk te zien aan hem, en hij doet dan ook alles wat leuk en mooi is, zowel zelf op het podium staan als mooie muziek draaien als DJ. Naast de liefde voor muziek had hij ook een grote wens en dat was radio maken, Hij verhuisde naar Zuidwolde en nadat hij thuis al bezig was om muziek te draaien, kon hij al gauw beginnen bij de lokale omroep van Zuidwolde, als technicus waar hij muziek kon draaien in een paar vaste radioprogramma’s. En een paar jaar later had Ingmar ook al een eigen Radio show dat iedere zondag te beluisteren is op de zender van de lokale omroep van Zuidwolde. waar hij natuurlijk het Nederlandse lied draait. Natuurlijk wil Ingmar naast zijn carrière als radio technicus en radiomaker ook een carrière als zanger en zal daar dan ook alles aan doen.