Henk Wijngaard – Tranen op het stuur (ALBUM).

Op het album ‘Tranen op het stuur’ zingt Henk Wijngaard o.m. over zijn bittere en harde jeugd zonder zijn ouders, over zijn ontmoeting met zijn echtgenote Trijntje (met wie hij nu al 55 jaar is getrouwd), over een jonge verliefde fan en over het dramatische afscheid van een dierbaar familielid, met wie hij nog veel had willen bespreken.

 

‘Maar dat niet alleen,’ zegt Henk. ‘Ik zing ook over de vervuiling van de wereld en de verruwing van de maatschappij. Dat zijn onderwerpen die mij, zoals bijna iedereen, dagelijks bezighouden en waarover ik me zorgen maak. ADRI-JAN HOES, mijn producer en platenbaas en bovendien de zoon van mijn ontdekker JOHNNY HOES, heeft mij voor de opnamen van dit album ruimbaan gegeven. Ik mocht helemaal mijn eigen gang gaan en dat heeft er ook toe bijgedragen dat dit mijn meest persoonlijke album tot nu toe is geworden.