Gouden plaat voor zanger Jaman.

Zanger Jaman ontving tijdens de tv opnames van Hart voor muziek, een gouden plaat voor zijn single ‘Zoals ‘ t toen was’.

Deze award, die volstaat voor meer dan 40.000 verkochte exemplaren, en meer dan 500.000 views via youtube werd tot grote verrassing van Jaman uitgereikt tijdens de TV Opnames van Hart voor muziek “Dit had ik echt niet aan zien aankomen! Het is een kroon op mijn werk, na 18 jaar singles maken,” zegt Jaman geëmotioneerd.

JM Music
Samen met zijn geluidsman Michael Smit is hij het platenlabel JM Music begonnen. De single, “Zoals ’t toen was” , geproduceerd door Manfred Jongenelis en geschreven door Hans Louws, was dan ook het eerste nummer dat zij gezamenlijk hebben uitgebracht. Dat dit, deze vormen aan zou nemen, heeft ons beiden verrast, aldus Michael Smit. 18 Jaar timmeren wij inmiddels aan de weg, en zo zie je maar weer, hard werken word beloont.
We zijn super trost op het hele team van JM-Music

Jaman
Jaman groeide op in de rivieren wijk in Deventer. Hij trad van kinds af aan al op in lokale cafeetjes en bij bijzondere gelegenheden. Geleidelijk, mede door toedoen van Ben Rondhuis van de band The white coments, maakte hij van zijn hobby zijn professie. In 2011 bracht hij zijn eerste single uit. Nu 8 jaar later heeft hij zijn eerste gouden plaat.

https://www.youtube.com/watch?v=tfHYzk-_Vdc