Ger Edwards verrast fans met kerstclip

Dat goede kerstmuziek niet altijd uit Amerika hoeft te komen bewijst zanger Ger Edwards uit Tiel. Hij heeft dit jaar een team van professionals om zich heen verzameld om aan zijn tweede kerstsong ‘Kerst met jou’ een extra dimensie te geven.

Er is lang aan het arrangement gesleuteld. Het geheel is verrijkt met koorzang waardoor een harmonieus werk is ontstaan.

Het nummer is heel eigentijds. In combinatie met zijn befaamde stem die Benny Neyman in herinnering roept zorgt Ger voor een aangenaam resultaat. Een muzikaal hoogtepunt in het oeuvre van de vriendelijke zanger uit de Betuwe. De akoestische instrumentatie verleent het nummer een ‘organische’ sfeer die niet te evenaren is met een standaard instrumentarium.

VORMGEVING
De melodie van het lied biedt verscheidene mogelijkheden zodat de zanger heeft gedubd of het een ballade of een kerstsong zou worden. Gelukkig koos hij voor dat laatste zodat het nummer aan de verzameling Nederlandstalige kerstliederen toegevoegd kan worden. Deze productie is niet alleen in muzikaal opzicht opmerkelijk, ook het artwork van de cd-opdruk en het hoesje is prachtig geworden. Het kan concurreren met de fraaiste kerstkaarten, een knappe prestatie. Ger werkt naast zijn optredens bij een drukkerij en heeft zijn ervaring en talent bij de vormgeving van de verpakking optimaal ingezet. Een prachtig kerstgeschenk.

VISUALS
Om het liedje visueel vorm te geven heeft Ger het team van GeA-educatie&fantasy uit Breda gevraagd de videoclip te maken. Zij zijn bekend vanwege hun performances tijdens grote fantasy evenementen zoals Elfia. Zij toverden een heus kerstbos om tot een sprookjesachtig kerstfeest waar uiteraard alles draait om het lied van zanger Ger Edwards. Een toverkol, Roodkapje, de drie koningen, de Kerstman en nog tal van andere kleurrijke sprookjesfiguren spelen allemaal een eigen rol in het filmpje. Regisseur Geert Dekkers liet de zanger ook figureren als een van de kerstfiguren in de muziekvideo. Het is aan de kijker om te achterhalen welk karakter Ger heeft gespeeld.