FEESTBEESTEN Festival komt terug in 2020!

Dit jaar leerde Nederland een nieuw fenomeen kennen.. FEESTBEESTEN Festival! Een bonte verzameling van top artiesten, een mega productie en alle gekkigheid die je maar kunt bedenken en dat verzameld op één plek in de grootste feesttent van Europa met duizenden bezoekers.

En na het grote succes van de eerste editie keert het festival op 23 mei 2020 terug op de Stadsblokken in Arnhem.

Het beloofd in 2020 nog gezelliger, nog gekker en nog leuker te worden. Want ook op 23 mei 2020 zien we weer veel artiesten die de feestende menigte compleet uit hun dak zullen laten gaan. Zo zal niemand minder dan Wolter Kroes de feestende menigte keihard laten meebrullen op zijn hit ‘Viva Hollandia’, lopen alle feestbeesten de polonaise op de hits van onder andere Jannes, Django Wagner, John West, Lange Frans en natuurlijk René Karst, die dit jaar de feesthit van het jaar scoorde met ‘Atje Voor De Sfeer’.

De grote finale is in handen van niemand minder dan 90’s en Happy Hardcore legende Paul Elstak. In december dit jaar viert hij zijn 25 jarig jubileum in een uitverkocht Gelredome. Hij zal het FEESTBEESTEN Festival in 2020 met een spetterende show met een climax doen afsluiten!

Maar er wordt ook een poging ondernomen om een nieuw record te vestigen met de grootste en langste polonaise ooit samen met de bekende feestacts van Nederland zoals Gebroeders Ko, Het Feestteam, De Alpenzusjes en Joey Hartkamp.

Het zal alle bezoekers aan niks ontbreken want naast de gigantische festivaltent, wordt er natuurlijk ook weer gedacht aan het leggen van een goede bodem. Zo zullen de beste foodtrucks van Nederland zich verzamelen en zorgen voor de lekkerste hapjes. En kan iedereen naast feesten in de tent rekenen op meer entertainment. Zo kunnen alle “nachtegaaltjes” meezingen in de Karaoke Bar op hits van bijvoorbeeld André Hazes, Johnny Jordaan, Zangeres Zonder Naam en meer!

De officiële kaartverkoop start zaterdag 2 november vanaf 10.00 uur via www.feestbeestenfestival.nl. Alle échte feestbeesten en vroege vogels worden beloond met €5,- korting.