Eric en Piet knallen het carnavals seizoen in met “Zoenen is gaaf”

Jaren geleden kwamen ze elkaar tegen Eric van der Sommen en Piet den Engel in het uitgaanscircuit. En ze kwamen aan de praat en al snel werd de afspraak gemaakt om samen een nummer op te nemen. Een nummer die actueel was is en blijft.

En dat is nu een jaar of 5 geleden en onlangs spraken ze af om de opname die toen is gemaakt te releasen. Want over een ding zijn ze het natuurlijk nog steeds eens het onderwerp is actueel gebleven.
“Zoenen is gaaf” zal de komende maanden door vele luidsprekers knallen en op menig feest te horen zijn.
Deze single is vanaf vandaag beschikbaar via de download en streaming sites – je kunt het nummer aanvragen bij je favoriete radiozenders en is ook te beluisteren via de diverse horeca muziek systemen. “Zoenen is gaaf” een aanstekelijk nummer die in je hoofd blijft zitten