Edwin Bos dendert doorrr…

Voor Edwin Bos was 2019 een jaar waarin hij behoorlijk hard aan de weg heeft getimmerd. De zanger kwam dit jaar met twee “reguliere” singles uit, een Drentstalig nummer waarmee hij in de finale stond van het Drentse Liedjes Festival.

En niet te vergeten bracht Edwin dit jaar ook nog zijn debuutalbum “Hoog boven de wielen” uit. Een druk en productief jaar waar de zanger naar eigen zeggen vol trots op terug kan kijken.
Om het jaar goed af te sluiten heeft de zanger samen met zijn team besloten om dit jaar ook nog een Kerstsingle uit te brengen. “Ik rijd doorrr…”, afkomstig van het debuutalbum, is speciaal voor de Kerst bewerkt tot een Kerstnummer en heeft de titel “Ik rijd doorrr… met Kerst” meegekregen. Deze tekst is geschreven voor alle chauffeurs die met de Kerstdagen “gewoon” moeten werken. Want het is voor deze beroepsgroep niet altijd maar vanzelfsprekend dat ze vrij zijn met de feestdagen.
Vanaf vandaag is de single is te downloaden op alle welbekende downloadportals.