Die 2 maken heerlijke feestknaller; Hey Kastelein!

“Een gloednieuwe snelle uptempo plaat met lekkere live blazers en een heel catchy melodietje”.  Het Bavelse feestduo; Die 2 bestaat uit Alexander van Oploo en Peter Buijnsters. Voor het 5e jaar achtereen maken ze al feestsingles waarmee ze aan diverse liedjes festivals deelnemen.

Sinds ze sinds 3 jaar samenwerken met producer André Kooiman zijn ze behoorlijk in de picture gekomen met hun nummers, wat vorig jaar al resulteerde in de feesthit; “Carnaval is het mooiste wat er is”. Dit jaar gooien ze het over een andere boeg met een snelle uptempo plaat met lekkere live blazers en een heel catchy melodietje. Het nieuwe nummer getiteld; “Hey kastelein” is een gloednieuwe track die is geschreven door André Kooiman, die ook weer de productie maakte voor Die 2. Inmiddels hebben ze hun eerste succes al te pakken met deze plaat met het behalen van de 1e prijs bij de carnavalslied verkiezing 2020 in Bavel. Vandaar dat ze nu besloten hebben om hun single officieel uit te brengen en deze landelijk te gaan releasen en promoten.
De single is vanaf November 2019 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals op het label van AKMP. Ook zal er rond het einde van het jaar een videoclip te zien zijn op YouTube en verschillende TV zenders. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij diverse radiozenders in Nederland en België.
Met deze geweldige carnavalskraker laten Die 2 horen wat ze in hun mars hebben met een grote potentiële feesthit voor in de kroegen!