DI-RECT viert 20 jarig bestaan in AHOY

DI-RECT geeft op zaterdag 10 oktober 2020 een concert in Rotterdam Ahoy. De band bestaat 20 jaar en viert dat in Ahoy met de grootste show in hun carrière.
“Rotterdam Ahoy is de zaal in Nederland waar we het meest hebben gespeeld, de teller staat inmiddels ver boven de 100 shows, deze zaal voelt écht als thuis. Echter was dit altijd als onderdeel van de line-up van grote evenementen. Het 20 jarig jubileum is voor ons de perfecte aanleiding om een lang gekoesterde droom in vervulling te laten gaan met een groot eigen concert in Ahoy. Het wordt een energiek, muzikaal en visueel spektakel waarin al onze hits voorbij komen maar er ook veel ruimte is voor nieuwe muziek. In 2020 zullen we veelvuldig van ons laten horen met nieuwe muziek, dit jubileum is er één in het nu. We blikken terug, maar ook vooral vooruit.”, aldus zanger Marcel Veenendaal.

Tickets gaan in de verkoop op maandag 11 november om 10:00. Ticket & Info: www.DI-RECTinAhoy.nl