Denny Braaf geeft zich nog één keertje over….

Denny Braaf (1973) is een zanger en entertainer met een warme stem en dito uitstraling. Al geruim 32 jaar in het vak waar hij al zijn muzikaliteit en liefde in stopt. Bij het programma Bloed Zweet en Tranen op SBS6 waar hij tot de halve finale doordrong werden zijn zangkwaliteiten en uitstraling echt ontdekt.

Denny wordt na elke performance bedolven onder lovende kritieken. Met vol enthousiasme van Denny lijkt nu de weg naar succes ingeslagen.
Het repertoire van Denny is zeer veelzijdig. Naast zijn eigen Nederlandstalige repertoire zoals: Heel even -Als je bij me bent- Wil dat je gaat- Straks heb je spijt- en zijn nieuwe single Ik geef me nog een keertje over zingt hij o.a. songs van Luther Vandross Prince All Green Stevie wonder Tom Jones etc.
Intussen heeft Denny al twee uitverkochte theater concerten mogen geven wat zeker naar meer smaakt. Buiten de reguliere optredens om is Denny ook actief met Dinnershows. Samen met Dennis van Hoorn op drums en Johnny Corsie op piano doet hij Request shows waar het publiek mede kan bepalen welke songs er live worden gezongen.
Nu eindelijk na jaren van de juiste mensen zoeken, is Denny een samenwerking aan gegaan met White Villa en hun label Toekomst Music. In 2020 en 2021 zullen er maar liefst 8 nieuwe singles verschijnen. Denny heeft er enorm veel zin in en ziet de toekomst dan ook zonnig tegemoet. Hij wil mensen raken, en haalt er dan ook het meeste voldoening uit als mensen met tranen in hun ogen naar hem toe komen.
Kortom een artiest met muzikale roots in hart en nieren. Met zijn nieuwe single: ik geef me nog een keertje over, geschreven door Bram Koning zal Denny Braaf weer terug komen in muziekland! Een dijk van een single ondersteund met een prachtige clip is de start van de ‘nieuwe’ Denny Braaf!