De Stoopjes komen met hun ‘Zangeres Zonder Naam’ medley.

Het duo De Stoopjes bestaat uit Annelies en Harold Stoop en zijn woonachtend Geleen. In 2005 is het allemaal begonnen met het vertolken van Nederlandse liedjes tijdens de speciale avonden in het plaatselijke wijkgebouw.

Het muzikale echtpaar scoorde in 2011 een grote hit op internet met het lied ‘De Achtbaan’ , die over de 600.000 keer bekeken is op YouTube. Hierdoor kregen ze internetaandacht die ze bekendheid opleverde.

April 2016 waren de Stoopjes ook te zien in het programma “Hollands Got Talent “ Het optreden was goed en het publiek was erg enthousiast. En Gordon en Chantal Janzen gingen volledig uit hun dak. Jammer genoeg mochten ze niet door naar de volgende ronde. Eén ding is zeker, het heeft veel reclame opgeleverd en dat was in eerste instantie ook de insteek van hun deelname. Ze
hebben geweldig genoten van hun auditie en hebben hierdoor extra boekingen gekregen. Later waren ze te gast bij vele zenders met de daarbij behorende interviews, zowel Regionaal o.a. Omroep Brabant, Shownieuws, TV Helmond en Eindhovens Dagblad.

Dit jaar stonden ze nog op een groot evenement “ PAASPOP” … en dat smaakte ze naar meer. Ze zijn nu bij het label Bling Music terecht gekomen. Het nieuwe nummer waar ze nu mee uitkomen is geschreven door Johnny Hoes en heet “Zangeres Zonder Naam Medley” .