De nieuwe singel van Isebel ; Weak

Isebel is geboren in Maastricht, is opgegroeid in Belgiƫ, heeft haar tienerjaren doorgebracht in Zuid Frankrijk en studeert momenteel in Utrecht. Haar jeugd werd verstoord door de abrupte scheiding van haar ouders en de daarop volgende verhuizing naar Zuid Frankrijk. De nieuwe taal, cultuur, omgeving en turbulente thuis situatie maakte dat Isebel erg eenzaam was. Ze vond haar troost in
muziek. Op haar 15de verliet ze haar thuis om naar een Internationale school in Montpellier te gaan. De school nam al haar tijd in beslag waardoor de muziek op de achtergrond verdween. Hierdoor kwam ze gevoelsmatig in een tweestrijd. Ze koos in eerste instantie voor haar studie.

In 2017 veranderde dit. Isebel brak het laatste jaar van de middelbare school af om terug te gaan naar Nederland. Daar ging ze doen wat ze graag wilde. Nu zit ze in het tweede jaar van haar muziekopleiding waar ze haar eigen stijl heeft ontwikkeld.