De Grote Kans voor een Kind Sinterklaasshow: red pakjesavond en steun het goede doel

Op vrijdag 29 november om 16.00 uur vindt in Zalencentrum Het Anker in Wierden een vrolijke Sinterklaasshow plaats voor de hele familie. De gehele opbrengst van de show komt ten goede aan Stichting Kans voor een Kind.

Spannend Sinterklaasverhaal Tijdens deze onvergetelijke middag krijgen de bezoekers antwoorden op hilarische vragen als ‘Waarom föhnt Sinterklaas zijn baard?’ en ‘Wat is er met het inpakpapier gebeurd?’. Die vragen zijn verwerkt in een spannend verhaal dat draait om het redden van pakjesavond. En dat betekent luisteren, kijken, lachen, meeleven, meezingen en meedansen.

Muzikale ondersteuning Speciaal voor deze show heeft muzikant, componist en songwriter René Elenbaas het vrolijke liedje ‘’Ojee Ojee Ojee’’ geschreven, dat het verhaal van de show muzikaal nog meer tot leven brengt. De tekst van dit liedje, geïnspireerd op een origineel script van Martijn Löwik, sluit mooi aan bij de belevingswereld van kinderen.

In de stemming komen via social media Om alvast in de stemming te komen voor de Sinterklaasshow worden drie filmpjes op Facebook en YouTube gezet (beide onder de naam De Grote Kans voor een Kind Sinterklaasshow), waarin al een tipje van de sluier van het verhaal wordt opgelicht. De eerste twee filmpjes zijn al geplaatst, de derde komt op 4 november online. Voor wie de filmpjes gemist heeft: ze worden ook getoond aan het begin van de Sinterklaasshow en zijn te bekijken via de website van Zalencentrum Het Anker.

Alles voor het goede doel De gehele opbrengst van de Sinterklaasshow – uit entreegelden, een loterij en sponsoring – komt ten goede aan Stichting Kans voor een Kind. Stichting Kans voor een Kind vervult wensen van kinderen uit Twente, die het door een lichamelijke of psychische ziekte ofwel door sociale of maatschappelijke omstandigheden niet gemakkelijk hebben en een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Ontroerende voorbeelden van wensvervullingen zijn te lezen en te zien op www.kansvooreenkind.nl/vervulde-wensen.

De Grote Kans voor een Kind Sinterklaasshow Zalencentrum Het Anker, Wilhelminastraat 28, Wierden Tijd: 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur) Entree: € 7,50 per persoon Info en aanmelden: www.zalencentrumhetanker.nl/sinterklaasshow