COLINDA – IK KAN NIET ZONDER JOU

Sinds Colinda in 2011 haar comeback maakte, heeft ze op muzikaal vlak bepaald niet stilgezeten. Het resultaat; Een dertigtal singles en vijf albums verschenen van haar hand en dat maakt haar de meest productieve zangeres binnen het volkse circuit.

 

Ook 2019 is weer een goed gevuld jaar geweest voor de Tilburgse die achtereenvolgens de singles ‘Ik Hou Zo Van Jou’, ‘Die Ogen Van Jou’ (duet Frank Verkooyen) en ‘Ik Ben Zo Blij’ lanceerde. Nu met het sluiten van de 2019-markt in zicht, komt ze met het o zo gevoelige en indringende ‘Ik Kan Niet Zonder Jou’ op de proppen.

Emile Hartkamp en Norus Padidar zijn de oorspronkelijke auteurs van het nummer waarvoor Frank Verkooyen als producer van de track, enkele aanpassingen doorvoerde in de tekst. Een voor de zangeres persoonlijk geladen liedje dat niet direct als single was bedoeld maar door de reacties van het publiek wel als zodanig nu wordt opgevoerd.

Dat persoonlijke tintje achter het nummer komt volledig tot uitdrukking in de fraaie begeleidende videoclip. ‘Ik Kan Niet Zonder Jou’, een levenslied pure sang, is vanaf overmorgen 13 november verkrijgbaar en te streamen, en verschijnt op het label Nationale Artiesten Parade.