CHRIS DE ROO TEKENT PLATEN CONTRACT BIJ DSMP

Zanger Chris de Roo heeft een platencontract getekend bij DSMP, het platenlabel van Kevin Smit. De sympathieke allround zanger uit Drenthe zet met deze samenwerking een volgende stap in zijn carrière. Binnenkort zal er een nieuwe single van Chris de Roo verschijnen via DSMP.
Zanger Chris de Roo gaat al heel wat jaren mee in de entertainment branche en is blij met de samenwerking met Kevin Smit en DSMP: “Ik ken Kevin al jaren vanuit het live circuit en als radiopresentator. Het mooie van deze samenwerking is dat Kevin ook artiest is en precies weet waar hij over praat. Geen torenhoge beloftes, maar een goed plan en een duidelijke planning. Samen met hem en zijn team zullen we de komende periode flink gas gaan geven op mijn carrière. Ik heb enorm veel vertrouwen in de samenwerking en kijk met een positief gevoel naar de komende tijd!”
Over Chris heeft Kevin te vertellen: “Chris de Roo is echt een ras artiest. De afgelopen twee singles waren formidabel, op die voet moeten we zeker verder. Chris is niet alleen een goede zanger maar ook nog eens een super aardige man. We gaan ons best doen om er gezamenlijk er iets moois van te maken.”
Chris de Roo staat al heel wat jaren op de bühne en bracht al vele singles uit, ‘Grote vriend’, ‘Ergens hier op de wereld’, ‘Niemand weet’, ‘Honderdduizend stukken’ en ‘Het geluk lacht ons toe’ zijn enkele van de succesvolle titels. Door zijn enthousiasme, repertoire en een dijk van een stem treedt de zanger al jarenlang landelijk op.
Op dit moment brengt Chris veel tijd door in de studio met Jeff Zwart, die ook eerder verantwoordelijk was voor ‘Honderdduizend stukken’ en ‘Het geluk lacht ons toe’.
Kevin Smit tekende recent ook een platencontract met Harten 10 en timmert hard aan de weg met zijn platenlabel DSMP.