Brian Voet – Waar Is De Liefde nieuwe single

Zijn naam verschijnt al regelmatig tussen gerenommeerde topartiesten, hoewel hij eigenlijk nog betrekkelijk kort actief is in de Nederlandstalige muziekscene. Pas zo’n drie jaar geleden greep Brian Voet uit Oss officieel de microfoon om aan de slag te gaan als zanger en kort daarna nam hij zijn eerste repertoire op in de studio.

Dit bleef niet onopgemerkt in de professionele muziekindustrie want het toonaangevende label NRGY Music bood hem terstond een contract aan en afgelopen september won Brian Voet de Buma NL Talent Award als grootste talent.

Nederlandstalige pop is het genre waarin hij het liefst zingt en de succesrijke samenwerking met hitschrijver Robert Dorn uit Leeuwarden heeft weer een voortreffelijke nieuwe single opgeleverd ‘Waar Is De Liefde’, een track die ongetwijfeld de nodige aandacht op radio en clipstations zal krijgen. Pascal Verlinden van Redgellmedia is opnieuw verantwoordelijk voor de videoclip.