Benno van Vugt maakt prachtige eigen kerst single!

Een prachtige feel-good kerstplaat met een heerlijk kerstgevoel; dat is samengevat; “Het is kerstmis voor iedereen”!

De Tilburgse artiest Benno van Vugt is inmiddels al aardig bekend geworden met zijn riante uiteenlopende repertoire, dat voornamelijk bestaat uit nieuwe eigen muziek. Hiermee kreeg hij al veel aandacht bij o.a. Editie NL, RTL Boulevard, Utopia, Paaspop, Omroep Max en Omroep Brabant. Samen met zijn vaste producer en tekstschrijver André Kooiman dook hij recent weer de studio in voor de opname van een eigen kerst single. Het resultaat is een prachtige nieuwe kerst single met de titel; “Het is kerstmis voor iedereen”. Deze “feel good” track is opgenomen in de studio van AKMP in Raamsdonksveer en werd wederom geschreven door André Kooiman. Als bonustrack van deze cd single staat de TV tune van de nieuwe real life soap van Benno van Vugt op deze single, die eind dit jaar te zien is op Omroep Tilburg. Hier krijgen de kijkers een blik in het veelzijdige leven van de zanger die o.a. gevolgt wordt in de studio, bij zangles, Paaspop, en zelfs in de sportschool!
De nieuwe singel “Het is kerstmis voor iedereen” is vanaf December 2019 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals, en voor de liefhebbers ook als cd single te verkrijgen via Benno’s website en facebook pagina. De singel wordt gepromoot in Nederland en België door PLUGplugging. Vanaf dan zal ook zijn videoclip in kerstsferen opgenomen te zien zijn via o.a. Youtube en op verschillende tv zenders, die werd opgenomen in de villa van Johan Vlemmix.