Belinda Kinnaer verpakt 25 jaar in een CD / DVD box.

Belinda Kinnaer heeft een prachtige CD en DVD box uitgebracht, met de live registratie van het theater concert dat begin 2019 werd gegeven in het Amphion Theater in Doetichem. De CD / DVD komt a.s. vrijdag 8 november uit

 

Tracklist CD;

Daag de liefde uit Both sides now Maak mijn hart jouw huis Du Schwarzer Zigeuner 1000 Mannen Paradise by the dashboardlight Misty Disco medley Leun op mij Una paloma blanca I will always love you Zeven oceanen Bed of roses Help me make it through the night If tomorrow never comes Rock medley Hallelujah De tijd van m’n leven

Tracklist DVD:

Daag de liefde uit Both sides now Maak mijn hart jouw huis Du Schwarzer Zigeuner 1000 mannen Paradise by the dashboardlight Misty Disco medley Home of the brave Leun op mij Little green bag Una paloma blanca The voice I will always love you Zeven oceanen Queen medley Bed of roses Help me make it through the nigh Ancora – Calypso Geluk If tomorrow never comes Rock medley Oneindig Hallelujah De tijd van m’n leven

Bestel HIER