Bart Heemskerk – Vertrouw me

Bart zijn droom was om ooit eigen werk aan het publiek te laten horen en niet alleen covers! Door eerdere opnames met Bernard Schomaker van de Recordingshack gemaakt te hebben en de juiste klik er tussen beide was, kwam er naar nummers opgenomen te hebben van o.a. Trots op jou (Wesley Bronkhorst) en Geef mij jou liefde(Tino Martin) een vraag van Bernard dat hij Bart wilde helpen zijn droom werkelijkheid te laten worden.

 

Hij benaderde vrienden auteurs voor e.v.t. potentiĆ«le nummers voor opname! Zo kwamen zij in contact met Rutger Kanis die het nummer “Vertrouw me” had liggen die ook samen met Tony Neef (Miss Saigon) en Femke Hengeveld was geschreven. Bart was direct onder de indruk en besloot dat dit was het nummer die hij als zijn eerste nummer uit wilde brengen. Het nummer had een mooie en diepgaande tekst en het was een zeer mooi arrangement.