Amber de Lange een nieuw talent uit Drenthe

Amber de Lange heeft maar een doel en dat is zangeres worden en optreden. Met haar jeugdige leeftijd heeft ze nog heel wat jaren waarin ze kan gaan genieten van alles wat op haar pas komt. Met deze eerste single “Carpe Diem” ( Pluk de dag) weet ze al vele harten te raken.

Onder leiding van haar ontdekker Tim Hemme is ze onlangs “Het Atelier”, de geluidsstudio in Weiteveen, in gegaan en heeft ze met Frans Vollink als (mede) producer deze door Mirella Peters-Burmann geschreven single opgenomen. Leef je leven en pluk de dag dat is levensmotto van deze talentvolle zangeres en dat vertolkt ze zeker met dit nummer
Carpe Diem (Pluk de dag) is vanaf deze week verkrijgbaar via de download sites en te horen via de streaming sites.

 

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .