Adrian Mey laat de Kerstklokken klingelen

Adrian Mey is al jaren geen onbekende meer in de vaderlandse showbizz. Vele podia in heel het land heeft hij beklommen en dat doet hij nog wekelijks. Zijn bekend heeft hij mede te danken aan zijn deelname aan Hennie Huisman’s Soundmixshow.

De afgelopen jaren heeft Adrian met zijn singles in diverse hitlijsten gestaan en op dit moment scoort “Geef mij je hand” nog heel goed. Toch bleef er een muzikale wens bij Adrian en die is in vervulling gegaan want Adrian mag aan zijn discografie een heus Kerstalbum toevoegen met louter muzikale hoogtepunten. “Kerst met Adrian” neemt je mee naar de mooiste maand van het jaar met zowel Nederlands Duits als Engelstalige Kerst nummers. Het album is verkrijgbaar bij de reguliere cd verkooppunten maar ook tijdens de optredens van Adrian Mey. En van dit album heeft Adrian het nummer “Kerstmis vroeger thuis”als single uitgebracht. De single is vanaf deze week verkrijgbaar via de download en streaming sites. Voor actuele informatie kijk op www.facebook.com/arie.meijerman