Vince – Wij zijn gelukkig met elkaar

‘Wij zijn gelukkig met elkaar’ is de nieuwe single van Vince. Deze heeft, ten opzichte van zijn vorige singles’ een hoog feestgehalte. Hiervoor heeft de zanger gekozen, omdat er vraag was vanuit zijn fans en omdat het leuk is in zijn set op het podium.

De nieuwe single van Vince is anders dan zijn vorige singles. “Een nummer met een feest-gehalte omdat mijn fans er om vroegen en om te laten zien dat Vince ook andere klanken kan laten horen.”, vertelt de zanger. Ook vindt hij het leuk voor de afwisseling op het podium. “Dit is een beetje feest, lol en polonaise.”, aldus Vince en dat kon hij nog niet eerder brengen met zijn eigen singles. Een aanvulling dus op zijn eigen repertoire.

Dat de single anders is dan de voorgaande, wil niet zeggen dat ’Wij zijn gelukkig met elkaar’ niet bij hem past. “Hij past in mijn straatje, omdat mijn muziek toch een boodschap heeft die iedereen aanspreekt.”, legt de Leeuwarder uit. ‘Wij zijn gelukkig met elkaar’ is de opvolger van ‘Het verhaal van mijn leven’ welke afgelopen juli uitkwam.