Sterrengala bijna uitverkocht!

Nieuwkoop – Marco de Hollander is super gelukkig. De editie van het Sterren Gala Feest 2019 in Nieuwkoop is weer bijna uitverkocht! Op zaterdag 26 oktober staat het feest geprogrammeerd en ook zal de met de BUMA NL Award Marco de Hollander zijn allernieuwste album ‘Dit Ben Ik’ uitgereikt krijgen. De laatste voorbereidingen zijn alweer in volle gang om het grote meezingfeest van Zuid Holland weer te organiseren. “Er moet zoveel geregeld worden en maar dan heb je wel het mooiste feest van het jaar,” vertelt De Hollander. Voor het tiende jaar zal het Sterren Gala Feest plaats vinden. “We hebben ons er hard voor gemaakt en we merken dat steeds meer mensen deze datum vrijhouden. En dat hebben we met elkaar mooi voor elkaar. Ruim 95% is al verkocht,” zegt Marco trots. De Hollander vertelt: “Zelf ben ik enorme fan van Jannes, hij is één van de grootste Nederlandstalige zangers van ons land en als je hem mag presenteren aan je fans is dit een fantastisch gevoel. Maar ook Corry Konings, Mart Hoogkamer, Marlane, Marco de Hollander, Henk Bernard en Johan Veugelers komen.”

Ook dit jaar is de locatie. Sportcentrum Nieuwkoop, aan de Nieuwveenseweg. Kaarten alleen in de voorverkoop. Bel 0172-604016. Voor meer info www.marcodehollander.nl

 

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .