“Soms moet je buiten de lijntjes durven te kleuren.”

Waarom moet je altijd de ‘gewone’ dagelijks dingen doen en … blijven doen. Dat dacht Sjef van Creij ook toen hij Frank Hoek na een optreden aansprak en zei: “Wij moeten samen een keer een carnavalsplaat opnemen.”

Frank Hoek en Sjef van Creij (beide automonteur)kennen elkaar al zo’n 35 jaar. Sjef is regelmatig aanwezig bij optredens van Frank en heeft hem in de jaren dat hij als Prins Josephus d’n Urste over Zandhazendurp (Rosmalen) regeerde, enkele keren uitgenodigd als zanger/ gangmaker voor een feestje. Succes verzekerd!

Als rasechte Brabander was Sjef dan ook blij met de hit ‘Houdoe’ van Frank van vorig carnavalsseizoen. (Tekst geschreven door Wim Daniels.)

Het nummer ‘In Brabant hebben we nooit genoeg’ hebben de heren opgenomen bij muziekstudio Kees Tel in Lierop. Met dit nummer hopen zij zich te plaatsen voor de verkiezing van Omroep Brabant; ‘Kies je Kraker’.

Sinds het nummer ‘In Brabant hebben we nooit genoeg’ via social media kenbaar gemaakt is, zijn er al meerdere boekingen voor het gelegenheidsduo vastgelegd. Als het zo door gaat, zorgt dit bij Sjef van Creij (gemeenteraadslid in gemeente ‘s-Hertogenbosch en trompettist bij CC de Kepkes) voor een extra drukke agenda.

Beide heren staan volledig achter de door hun geschreven teksten in het lied:
-> in Brabant hebben we nooit genoeg.
-> het is de mooiste tijd van heel het jaar.

https://www.youtube.com/watch?v=2FFpszQsDQY&feature=youtu.be