Rob Ronalds weet wie het ‘Mooiste meisje van de klas’ is.

Rob Ronalds is in het Nederlandse uitgaanscircuit geen onbekende. En niet alleen in Nederland, ook in Oostenrijk weet Rob in de wintermaanden alle kroegen op zijn kop te zetten. (Westendorf, Kaprun, Gerlos) De après ski feesten met Rob Ronalds zijn haast legendarisch!
Hij had in het verleden een aantal grote hits. Wie kent liedjes als “Kleine blonde Mariandel” en “Haar rooie lampie” nou niet?
Met “Mooiste meisje van de klas” verwachten wij dat deze hit successen geëvenaard zullen worden.
De tekst van het nummer gaat over iemand die verliefd was op een mooi meisje dat bij hem op school zat. Later verdwaalt hij per ongeluk (!) in een fout café en komt haar daar tegen…helemaal aan lager wal geraakt.
Het liedje is geschreven door Arie Kuipers (naar een idee van Fokko Dam) en werd geproduceerd door Dylan van der Feen in The Office Studio te Witmarsum.