Pete d Moore komt met feestnummer “Zing met me mee”

Na het succes van de Koos Alberts klassieker “Zijn het je ogen” die Pete d Moore samen met Wesley Ponsen in een nieuw jasje hadden gestoken … komt Pete d Moore nu met zijn nieuwe solo singel ” Zing met me mee “. Met deze singel worden we getrakteerd op 2 meezing klassiekers en natuurlijk de Rap van Pete d Moore.

Een lekker vrolijk nummer waarbij je niet stil kan blijven staan.” Zing met me mee ” zal de feestgangers zeker laten mee zingen want het is een feest nummer met de bekende liedjes als “Verdomd alleen” en “Suzanne” erin en een stuk Rap. De rap is geschreven door Pete d Moore en de andere teksten door Herman van Veen, Karin Loomans en Ferdi Lancee . “Zing met me mee” staat vanaf deze week in de music stores.
Peter van der Meer ook bekend als Pete d Moore is geboren in Den Haag en zijn eerste stappen in de showbizz was bij de Playback show van Hennie Huisman in 1983 als Michael Jackson. Natuurlijk heeft hij heel veel gedaan in de jaren die erna kwamen. Pete d Moore had in de jaren 90 in Duitsland een single uit ” Music takes you higher ” en in Nederland de single ” Brand New Day.” In 2018 kwamen ” Disco inferno VS Rap” ” it’s a Bootie Call “in Nederland uit. Dit jaar had hij nog een prachtig nummer gemaakt voor de Alzheimer Stichting “ Ziekte met een naam” en was hiermee te gast in het RTL 4 Programma Koffietijd. Dus deze Hagenees heeft al veel betekent in de muziekwereld.

https://www.youtube.com/watch?v=5ZrV_D5OBaM&feature=youtu.be