Maico heeft optredens in geheel Nederland.

Volkszanger Maico (24) uit Enschede gaat super goed! de laatste tijd zo verteld hij in een exclusief interview met (Oranje Shownieuws) het gaat momenteel als een speer er zijn veel aanvragen en optredens door het hele land Maico wordt via zijn boekingskantoor. Geels Events goed begeleid in samenwerking met zijn management op het moment zitten we al aan meer dan 100 optredens niet alleen in zijn eigen regio! maar nu wordt Maico steeds meer gevraagd door heel Nederland! Of het nu gaat om een optreden te doen op Texel of in Groningen dan zal Maico er een groot feest van maken en zich 100 % er voor in zetten. Deze vrolijke, spontane sfeermaker is dankbaar voor elk geslaagd feest! mensen kunnen contact opnemen via zijn kantoor om Maico te boeken. Zo heeft de zanger naast zijn vele boekingen ook al 10 eigen cd’s mogen uitbrengen die nog steeds veel op de Nederlandse en Vlaamse radio zenders te beluisteren zijn. De laatste single (Een Nieuw Begin is meer dan 60.000 x beluisterd op spotify en op YouTube ook veel bekeken de afgelopen jaren werkt Maico veel samen met zijn platenmaatschappij Hit It Music en promotor Casper Janssen. Op dit moment is de nieuwe single van Maico alweer in gezongen in de studio van Harald Queens in Tilburg en die zal in het nieuwe jaar 2020 gaan uitkomen! bekijk voor meer info: www.zangermaico.nl