Nieuwe Single Piet Sancho

Afgelopen weekend verscheen de nieuwe single ‘Ik ben je vriend’ van Piet Sancho. De single heeft een herkenbare sound en door de uptempo beat zal er niemand kunnen blijven stilzitten. Het afgelopen jaar kreeg Piet Sancho landelijke bekendheid door zijn theatershow ‘De Pepernotenshow’ en zijn single ‘Ze noemen me Sancho’.

Harold Verwoert schreef en componeerde de single en tekende tevens voor de productie ervan. De single gaat over hoe fijn het is om een Piet te zijn en dat de Pieten de beste vriend van de Sint zijn. Piet Sancho heeft cadeaus voor iedereen en is de vriend van alle kinderen! Piet Sancho over ‘Ik ben je vriend’: “na het succes van ‘Ze noemen me Sancho’ vorig jaar ben ik weer de studio ingedoken met Harold Verwoert. Al snel ontstond het idee voor ‘Ik ben je vriend’, want uiteindelijk ben ik een vriend van alle kinderen!”

Voor de videoclip ging Piet Sancho naar het enige echte kasteel van Sinterklaas. De clip werd door The Clip Company geproduceerd en zal vanzelfsprekend vanaf 26 oktober op YouTube te zien zijn.