Miss Montreal – Een stap terug –

Sanne Hans brengt in 2008 haar eerste single uit, Just A Flirt. Het nummer bereikt eind 2008 de elfde plaats in de Top 40. De volgende singles, This Is My Life en Seven Friends, zijn afkomstig van haar debuutalbum, maar blijven steken in de Tipparade.

Eind 2009 scoort ze met Being Alone At Christmas voor het eerst de alarmschijf. De single staat vijf weken in de lijst en komt op de vijfde plaats terecht.

In 2013 scoort de zangeres haar tweede top-5-hit als Hoe,samen met Nielson, 24 weken in de Top 40 staat en op de vierde plaats terecht komt. Later dat jaar scoort ze met Say Heaven Say Hell voor de tweede keer het predicaat Alarmschijf. De single wordt haar achtste hit in de Top 40 en is het themanummer van het nieuwe tv-programma Utopia.

Eind februari 2014 verschijnt haar album Irrational. De titeltrack blijft in de Tipparade steken en wordt opgevolgd door Tututu.

In 2015 gaat Miss Montreal de theaters in met het programma Onmeunig Sanne. Speciaal daarvoor heeft ze een aantal Nederlandstalige nummers geschreven met Guus Meeuwis, Simon Keizer en Paskal Jakobsen. Het nummer Ik Zoek Alleen Mezelf werd Alarmschijf en is een duet met de zanger van Bløf en staat eind januari in de Top 40. Met Good To Go grijpt de zangeres in het voorjaar weer terug naar haar album Irrational als nieuwe single.

Na de zomer wordt ze coach in het zesde seizoen van The Voice Of Holland. In november verschijnt er met Love You Now weer een nieuwe single.

Op 22 april 2016 verschijnt met Don’t Wake Me Up het vijfde studioalbum van Miss Montreal. Die release gaat vergezeld met een concert in de Amsterdamse HMH. Van het album verschijnen One Last Drink en Tic Toc als single. Het nummer Christmas Hearts, dat ze eerder schreef en werd uitgebracht in 2011 door The Voice Of Holland, brengt ze in november uit op de manier waarop ze het nummer eigenlijk bedoeld had. In maart van 2017 wordt Writing Stories haar nieuwe single. Later dat jaar gaat ze naar Portugal om te werken aan een nieuwe ep met A Million Ways als één van de tracks die in september wordt uitgebracht. In de zomer van 2018 brengt Miss Montreal de track ‘Till The Sun Comes Up uit waarna ze in het voorjaar van 2019 te horen is op Scared Of Love, een duet met Wulf. Aan het einde van dat jaar is Een Stap Terug weer een Nederlandstalige single van Miss Montreal.

Bron TOP 40