Leroy en DeWitten – Veel Beleefd (album) en nieuwe single ‘Jij Bent Daar Weg Gegaan’

Een respectabel aantal succesvolle singles hebben ze uitgebracht en als de mannen weer de studio induiken om nieuw repertoire op te nemen voor hun eerste album beseffen Leroy en DeWitten opeens ‘wat hebben we eigenlijk al veel meegemaakt’.  Het bedenken van een treffende albumtitel ligt dan eenvoudig voor de hand: ‘Veel Beleefd’

Naast hun eerder uitgebrachte Nederlandstalige singles in het popgenre staan er vier nieuwe, eigentijdse composities op waaronder hun nieuwe single ‘Jij Bent Daar Weg Gegaan’ van de hand van Jan de Wit, die het merendeel van de nummers schreef.
De bedreven gitaarklanken zijn als vanouds van Dirkjan de Wit die ook tekende voor de instrumentale track ‘El Blanco’.
Het unieke stemgeluid van leadzanger Leroy Aarts vervolmaakte het door de heren zelf geproduceerde album samen met George Konings van de Sound Vision Studio te Arnhem, aangevuld met een toepasselijke videoclip van Vincent Bodt van Go Steady.

RTV promotie Nel van Olm tel. 0622949762 e-mail: aolm@telfort.nl

Het fysieke album is te koop via de webshop op www.leroyendewitten.nl
boekingen www.thewhitelabel.tv