Jermaine Stuiver komt met “Toen kwam de nacht” als 4e single

De in Apeldoorn geboren en getogen zanger Jermaine Stuiver (23) is een relatieve nieuwkomer in de muziekwereld. Sinds dat hij begon in 2016 heeft hij al meerdere eigen producties op de markt gezet. Zijn nieuwste single “Toen kwam de nacht “ is dan ook zijn 4e single waar hij super trots op is, omdat dit nummer op een hele speciale manier is gemaakt.
“Toen kwam de nacht” is ontstaan toen Jermaine Stuiver werd gevraagd om mee te doen aan de muzikale uitdaging voor TV 73 waarin Kees Tel en Nol Roos binnen 3 uur een kant en klaar radio liedje moesten maken met tekst, muziek en natuurlijk het inzingen. Daaruit is dus “Toen kwam de nacht” ontstaan. Het liedje is bedacht omdat ik vaak onderweg ben met zingen, en in de nacht vaak mooie dingen zie gebeuren tijdens en na mijn optredens. Dit alles is prachtig verwoord door de tekstschrijver een resultaat wat er zeker mag zijn, aldus en super trotse Jermaine Stuiver. Deze single zal worden uitgebracht onder het nieuwe label GP Music (van Gerard Palts) waar hij afgelopen zomer een contract heeft getekend. Beide partijen zijn vol vertrouwen over de samenwerking. ‘Ik ben erg trots dat ik nu m’n eerste platencontract heb getekend. En ik ben dan ook erg blij om samen met het team van GP Music de volgende stap in mijn carrière te zetten’, glundert de 23-jarige Jermaine Stuiver. Ook Gerard Palts is zeer content over de samenwerking: ‘GP Music is een jong platenlabel, met oog voor jong en enthousiast talent. Jermaine Stuiver past perfect binnen
dit profiel’. Jermaine Stuiver zelf hoopt dat ook deze single het net zo goed gaan doen als zijn vorige 3 nummers; “Mooie ogen” en “Hey Jij’ en “Omdat het mag”