Hij is er… het liedje dat nergens over gaat

Van Piekeren heeft het voor elkaar: Hij schreef eindelijk een liedje dat nergens over gaat! Verhalenverteller/zanger Jan van Piekeren jaagt alweer ruim een kwart eeuw achter zijn muzikale droom aan.

Nu zijn dochter getrouwd is kan hij eindelijk met een gerust hart doorbreken. Iedereen mag echt alles van hem weten. Met zijn rauwe, doorleefde stem neemt hij je mee in zijn wereld. Hij wordt begeleid door gitarist Johan Fransen, een muzikaal en creatief huwelijk, verslaafd aan het vermaken van het publiek.

Percussionist Hans Boosman en bassist Wouter Kronenberg vormen de strakke ritmefundering. De heren weten elkaar en het publiek tijdens hun optredens te vinden, raken behalve juiste ook gevoelige snaren. In grote zalen maar ook (zeer) kleine intieme settings. Samen meer dan 100 jaar podiumervaring waarbij het speelplezier nog steeds met stip op 1 staat. Speciale gast op accordeon: Bruno Rombouts.

Meer en actuele informatie is te lezen op www.vanpiekeren.nl en op www.facebook.com/vanpiekeren