Henk-Jan Tangenberg houdt van een feestje!

Al op de basisschool wist Henk-Jan Tangenberg dat een microfoon niet alleen was om mee te playbacken. Toen al zong hij op de “Bonte Avond” zoals velen waarschijnlijk nog wel kennen van hun jeugd. Op zijn zeventiende begon Henk-Jan zijn liefde voor het zingen meer vorm te krijgen, door zijn optredens bij diverse feesten en partijen.
Begin 2018 zocht de 27-jarige Drent contact met Studio Martin Sterken waar hij zijn vuurdoop goed heeft doorstaan. Dat resulteerde in zijn debuutsingle: “Tijd voor gezelligheid”. Begin dit jaar knalde Henk-Jan met de single “Kalispera” en inmiddels verschijnt alweer zijn derde single. Deze heeft de titel “Daarom hou ik van een feestje!” meegekregen welke meteen onthult dat het om een single gaat met een hoog feestgehalte.
Verantwoordelijk voor de vrolijke klanken van de trompet is Pieter Melisse (inmiddels welbekend in de Nederlandstalige muziekwereld). Deze mochten op dit vrolijke feestnummer zeer zeker niet ontbreken. “Ik ben ontzettend trots en superblij met deze knaller van een plaat”, aldus de zanger zelf. En, eerlijk is eerlijk, deze plaat nodigt zeer zeker uit tot een polonaise.
Vanaf vandaag is deze single te downloaden op alle bekende downloadportals en de bijbehorende videoclip is te bewonderen op de welbekende kanalen.
Edwin Bos Entertainment & More ,  info@edwinbosentertainment.nl