‘Haar verhaal’ verrassing van 2 Hollandse Meesters Thijssen & Van Hoevelaak

‘Die moet je uitbrengen’ was de reactie van zus Wendy van Hoevelaak bij het horen van de single ‘Haar verhaal’. Hoe een single kan ontstaan is soms wonderlijk. De onlangs als “Hollandse Meester” onderscheiden Henny Thijssen werkt aan een nieuw album samen met producer Edwin van Hoevelaak.

Ook Edwin ontving enkele jaren geleden een Buma “Hollandse Meester” award. De liedjes schrijven ze samen en bij het mixen van “Haar verhaal’ zong Edwin ‘voor de gein’ de 2e stem mee. De reacties waren zo goed dat beiden besloten om “Haar verhaal” uit te brengen als single. Ambities voor een zangcarrière heeft Edwin overigens niet. Maar zo nu en dan kruipt het bloed… In de clip is een hoofdrol weggelegd voor Peggy Smits, gitariste bij Lost InSanity.