Geen optredens voor Mirella ( Frank & Mirella) door getroffen ziekte.

Het duo Frank & Mirella zijn niet meer weg te denken van de Nederlandse podia. Hun optredens blijven voor de fans en liefhebbers van het Nederlandse lied een feest der herkenning. Bij jong en oud is het duo tot op de dag van vandaag nog steeds populair en is stil zitten voor Frank & Mirella er eigenlijk niet bij.

Helaas zal zangeres Francis van het succesvolle duo Frank & Mirella, het voorlopig rustig aan moeten doen. Francis is afgelopen september getroffen door een vervelende ziekte en kan daarom voor onbepaalde tijd niet optreden.

Er is ondertussen een goede vervangster gevonden voor Francis, zodat alle optredens van Frank & Mirella door blijven gaan en ze hun vele hits overal in het land ten gehore kunnen blijven brengen.