Frans Bauer als bijzondere gast bij party Joey Hartkamp

Het is 20 jaar geleden dat de jonge Joey in de studio achter de microfoon stond om mee te zingen in het kinderkoor van liedjes van Frans Bauer. Vader Emile schreef jarenlang de grootste hits van de Brabantse zanger en Joey ambieerde al vanaf jonge leeftijd ook zo’n carrière.

En inmiddels is hij zelf al jaren succesvol actief als zanger. De cirkel lijkt op zondag 17 november rond te zijn, want dan zal Frans Bauer het allereerste exemplaar van Joey’s nieuwe single overhandigen tijdens zijn release party in Zalencentrum Wieleman in Westervoort.

‘Ik ben enorm trots dat Frans deze single komt uitreiken. Als klein jongetje keek ik enorm tegen Frans op en keek ik altijd vol bewondering naar zijn shows in Ahoy. Dat hij juist deze single komt uitreiken is voor mij erg bijzonder! Het is een geheim project waar ik al een tijdje mee bezig ben maar waar ik nu nog weinig over mag zeggen’ aldus Joey.

Dat de release party een bijzondere dag gaat worden is zeker. Want naast deze bijzondere gebeurtenis zullen er ook optredens zijn van o.a. Jannes, John de Bever, John West en Henk Dissel.