Ferry Goorden laat na 4 jaar radiostilte weer van zich horen!

Afgelopen jaren was het even wat rustiger omtrent de inmiddels 33-jarige Bredase zanger Ferry Goorden, omdat hij zich voornamelijk had gefocust met het plannen & organiseren van grote evenementen.

Door zijn drukke agenda kwam het opnemen en uitbrengen van nieuwe liedjes op een lager pitje te staan, maar uiteraard gingen zijn optredens wel gewoon door. Hij stond dan ook regelmatig op feesten en partijen, maar ook op diverse grote podia zoals ‘’Breda in concert’’ en ‘’Dutch Valley’’.

Ferry, de man achter de succesvolle en immer uitverkochte Brabant Spektakels (i.s.m. Café Ons Thuis), waar elk jaar de crème de la crème van de Nederlandse muziek optreedt, is nu weer helemaal terug met een zeer verrassende nieuwe single getiteld ‘Zeg me, hoe heet je?’. Eerder verschenen singles als ‘Kom Bij Mij Bambina’, ‘Mañana’,‘Een Wereldwonder’, ‘Als Ik Haar Zo Zie Dansen’ en ‘Ooit Was Ik Blind’, hebben Ferry Goorden afgelopen jaren stevig op de muziekkaart van ons land gezet!

Het nieuwe liedje wat geschreven is door Colin Heikens is een vrolijk, pakkend en dansbaar nummer geworden met veel live instrumenten en zuid Amerikaanse invloeden, waar je niet zomaar op stil kan blijven staan.
Door tips van collega’s uit t vak kwam Ferry ditmaal terecht bij de studio van Sonic Solutions. Na goed overleg is dan ook besloten om de nieuwe productie door de mannen van Sonic Solutions te laten uitvoeren. Ik ben meer dan tevreden met het schitterende eindresultaat aldus een super enthousiaste Ferry. Het klikte meteen, en voelde vertrouwd, dus wie weet komt er in de nabije toekomst een vervolg op deze samenwerking. Ferry en zijn team hopen dan ook dat het liedje goed wordt opgepakt, en binnenkort veel te beluisteren zal zijn op de lokale, regionale en landelijke zenders in België en Nederland.

‘Zeg me, hoe heet je?’ zal vanaf 25 oktober digitaal worden uitgebracht via platenlabel JC Records. Naast de digitale verkoop via de welbekende downloadportals zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer. De bijpassende videoclip die is opgenomen door Breedbeeld, zal binnenkort te zien zijn op de diverse clipkanalen o.a.: TV Oranje en YouTube.

De plugging is in handen van: Jolanda Clement (JC-Event-JC Records-JC Travel) www.jcevent.nl/Mail: info@jcevent.nl/ Tel: +31 (0)416-313660/ +31 (0)6-12963738.