Feest mee in de gezelligste bruine kroeg van het oosten! ​​

Na het succes van de eerste editie van Muziekfeest Het Goede Leven waarin volop werd genoten van muziekoptredens en entertainment, opent  Evenementenhal Hardenberg de deuren van hun bruin café weer op zaterdag 30 november 2019.​

 

Proost op het goede leven!
​Zing uit volle borst mee met de lekkerste Hollandstalige hits van Jannes, Frans Duijts, Peter Beense en Django Wagner terwijl je met je vrienden proost op het goede leven. Geniet van een heerlijk (speciaal)biertje in de Beugelbar van Grolsch en sluit de avond af met een lekkere midnight snack.

​Het Goede Leven draait om één ding: GENIETEN!
Wij bieden jou een onbezorgde avond waarin jij je kunt uitleven op het gezelligste muziekfestival van het oosten!

TICKETS HIER

Adres
Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg ​
Openingstijden
Zaterdag 30 november 20:00 – 01:00