Eveline Cannoot .. En soms worden ideeën werkelijkheid

Onlangs las ik ergens dat luisteren naar muziek aardig wat breingebieden tegelijkertijd activeert en dat er dopamine vrijkomt wanneer we alleen nog maar denken aan onze favoriete muziek . En als Eveline Cannoot behoort tot je favorieten dan zit je goed en zullen er wat breingebieden geactiveerd worden want Eveline brengt een nieuwe single op de markt met de titel “Als ik dans”.

 

Udo Mechels schreef en componeerde dit lied niet in het bijzonder voor iemand, maar toch spookte mijn stem in zijn hoofd.

En soms worden ideeën werkelijkheid… “Als ik dans” is de laatste single die van het zeer succesvolle album “Hartslag” wordt geplukt.Uiteraard is er ook een clip van verschenen die vanaf deze week te zien zal zijn via de diverse clipzenders. “Als ik dans” is ingaande dinsdag 8 oktober beschikbaar via de download – de streamingsites en op de full cd “Hartslag”

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .