ERIC GHELEN – ELKE DAG MET JOU (MI AMORE)

Op de onlangs door Nationale Artiesten Parade uitgebrachte verzamel-CD ‘Nazomeren Volume-2’, is ook de nieuwe Eric Ghelen-single ‘Elke Dag Met Jou (Mi Amore)’ te vinden. Iets waarop de in Frankrijk geboren Limburger uiteraard maar wat trots is.

Dat geldt trouwens evenzeer voor het fraaie duet ‘Jij Bent Een Vriend’ dat Eric eerder dit jaar op single uitbracht met Leen Zijlmans. Hij werd bekend als dialectzanger maar ondertussen brengt Eric naast nummers in het Limburgs mede op advies van zijn collega ’s, nu ook Nederlandtalige liedjes op de muziekmarkt.

Zo zijn ‘Kom Bij Mij’ en ‘Zo Bijzonder’ die vorig jaar werden uitgebracht, uitstekend ontvangen in het land. En dat motiveert uiteraard om vast te houden aan de ingezette koers. De zanger die opgroeide in Maastricht maar vlak over de grens woonachtig is in Vlaanderen, presenteert voor het komende seizoen de ‘Hei Is Get Oet’ en ‘Elke Dag Met Jou (Mi Amore)’. Deze gezellige door Frank Verkooyen geschreven, gecomponeerde en geproduceerde meezinger, zal gaan zorgen voor goed gevulde dansvloeren. De single is vanaf 2 oktober te verkrijgen via o.a. de erkende downloadshops en via de diverse streamingsdiensten.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .