Eric Ghelen – Elke dag met jou (Mi amore)

Op de onlangs door Nationale Artiesten Parade uitgebrachte verzamel-CD ‘Nazomeren Volume-2’, is ook de nieuwe Eric Ghelen-single ‘Elke Dag Met Jou (Mi Amore)’ te vinden. Iets waarop de in Frankrijk geboren Limburger uiteraard maar wat trots is.

Dat geldt trouwens evenzeer voor het fraaie duet ‘Jij Bent Een Vriend’ dat Eric eerder dit jaar op single uitbracht met Leen Zijlmans. Ook zijn ‘Kom Bij Mij’ en ‘Zo Bijzonder’ die vorig jaar werden uitgebracht, uitstekend ontvangen in het land. De zanger die opgroeide in Maastricht maar vlak over de grens woonachtig is in Vlaanderen, presenteert ‘Elke Dag Met Jou (Mi Amore)’. Deze gezellige door Frank Verkooyen geschreven, gecomponeerde en geproduceerde meezinger, zal gaan zorgen voor goed gevulde dansvloeren.