Dennis Smits – Kus me

In het kroegencircuit heeft de in 1982 in Eindhoven geboren Dennis Smits al een heuse klassieker op zijn naam staan. Beneden de grote rivieren is namelijk ‘In Het Stamcafeetje Aan De Oliekade’, uitgebracht in 2015 door feest duo D & D, enorm aangeslagen.

Dennis werkt ook gestaag verder aan zijn solocarrière. Zo verscheen twee jaar geleden zijn uitstekend ontvangen debuutsingle ‘Ik Ben Nu Eenmaal Zo’ dat afgelopen januari een opvolger kreeg middels ‘M’n Beste Vriend’. En nu geeft hij gas want amper negen maanden na genoemde release zal ‘Kus Me’ in de digitale winkelschappen komen te liggen. Met Allard Buwalda op saxofoon, Marcel Fisser op gitaar, en Dian Senders en Frank Verkooyen als backings, is aan het toeval niks overgelaten. De onvervalste oorwurm ‘Kus Me’ is er een om weer in de gaten te houden.