CJ Sunset zingende piloot komt met nieuwe single

Prinsenbeek trilt nog steeds na. Een wervelende cd presentatie dat mag gerust worden gezegd. We hebben het over de nieuwe single van de enige echte zingende piloot van de lage landen.

CJ SUNSET presenteerde gisteren zijn singel “Kom dans met mij” een product die hijzelf heeft geschreven en heeft opgenomen in de studio van Patrick Schouten. Het resultaat is perfect passend bij de sfeer die CJ Sunset neerzet tijdens zijn vele optredens. Feest met hoofdletters. “Kom dans met mij” is vanaf moment een swingend en tijdens het beluisteren is stilstaan bijna onmogelijk. Een nummer die zeker en vast vele mensen blij zal gaan maken. Vanaf vandaag beschikbaar als cd – via de download en streaming sites. Kortom overal verkrijgbaar.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .