Catharina Hulters – Ik laat geen traan meer om jou

Na enige tijd, weinig of bijna niets gedaan te hebben kwam Catharina terug met een nieuwe single ‘Wat doe jij’, dat qua klank en genre haaks stond op de echte Volkse muziek. Uiteindelijk heeft ze toch weer gekozen voor het oergevoel en de passie voor de muziek waar ze mee opgegroeid is.

De enige echte juiste keuze, want na de eerste klanken voel je het vertrouwde, de oprechtheid zoals het hoort te zijn bij welke single dan ook. Catharina Hulters is terug, en beter dan ooit. “Ik laat geen traan meer om jou”, zal door de echte fans van het Volkse repertoire worden omarmt. Het mag en moet tot in lengte van dagen gehoord en gezien worden, want uiteindelijk is het een soort van Nationaal stukje Cultuurgoed waar we trots op moeten zijn en moet worden behoud