Carrièreswitch Tim en Tom Coronel ; single met Thomas Berge.

De broers Tim & Tom Coronel nemen in stijl afscheid van online verzekeraar met speciaal lied ‘Doei-doei’. Samen met zanger Thomas Berge hebben ze deze single opgenomen.

Nadat vorige week bekend werd dat Allianz Direct (voorheen Allsecur) afscheid neemt van Tim en Tom Coronel, is het nu de beurt aan de twee broers om afscheid te nemen van de online verzekeraar. En dat doen ze geheel in stijl met een lied met de toepasselijke titel Doei-doei. Een ode aan zeven jaar reclame maken op het hoogste niveau voor de (auto)verzekeraar.

Van voor de camera naar achter de microfoon
Het afscheidsnummer is meteen het startschot voor een nieuwe carrière voor de tweeling. “Er is een hoop verandering gaande binnen Allianz Direct, voorheen Allsecur. Een nieuwe naam, een bredere profilering, meer internationaal. Al die veranderingen hebben ons aan het denken gezet”, aldus Tim Coronel. “We hebben zo ongeveer alles bereikt binnen het reclamevak. Van Loden Leeuw tot Effie-winnaar. Op een gegeven moment kom je tot de conclusie dat zoiets eigenlijk niet te overtreffen is. Een mooi moment dus om een nieuw avontuur aan te gaan”, zegt broer Tom.

Dag ‘Tim en Tom’, hallo ‘De 3T’s’
Het afscheidsnummer is opgenomen samen met Thomas Berge, waarmee Tim en Tom samen ‘De 3T’s’ vormen. Tim leerde Thomas kennen tijdens de opnames van Expeditie Robinson en werden goede maatjes. “Tijdens Expeditie klikte het al snel met Tim en zijn we echt vrienden geworden. Op zo’n eiland leer je elkaar snel en goed kennen. In een van onze gesprekken vertelde Tim dat hij een idee had om iets speciaals te doen voor het afscheid van Allsecur. Toen ik van de plannen hoorde, aarzelde ik geen moment en bood mijn hulp aan”, aldus Thomas Berge.