CARNAVALSDUO DIRK & DENNIS STOPT ERMEE

Het carnavalsduo Dirk & Dennis, bestaande uit volkszangers Dirk Meeldijk en Dennis Jones, heeft besloten om te stoppen. In 2017 gingen beide heren, naar een idee van Dirk Meeldijk, de samenwerking aan voor de traditionele carnavalskneiter ‘Heel De Kroeg Op Stelten’.

In jaren daarop waren Dirk & Dennis succesvol tijdens carnaval met de singles ‘Samen Onderweg’ en ‘Hier Kun Je Mij Voor Wakker Maken’, allen geproduceerd door Kees Tel. “Dennis en ik zijn al jaren heel goed bevriend en we zijn samen enorme liefhebbers van het carnaval. Daarom vroeg ik Dennis om samen met mij dit duo te vormen. En hoewel we enorm veel plezier beleefd hebben samen, merkte ik dat mijn solo carrière er onder leed. Daarom heb ik in goed overleg met Dennis besloten dat ik me weer volledig op mijn solo carrière wil storten.” aldus Dirk Meeldijk, bekend van hits als ‘Ik Hou Van Het Leven’, ‘Vier Zomers Lang’ en ‘Ik Hou Van Jou’. Onlangs verscheen zijn nieuwste single, met als titel ‘Zeg Het Mij’. Dennis vervolgt; “Ik heb enorm genoten van de samenwerking met Dirk, maar ik begrijp en respecteer zijn beslissing. Ik was eigenlijk alweer bezig met nieuwe ideeën voor onze single voor het naderende carnavalsseizoen. Omdat bij mij als rasechte Brabander het carnaval door mijn bloed stroomt, ben ik nu aan het nadenken hoe ik het nu ga invullen. Dirk Meeldijk is een geweldige artiest en goede vriend, dus voor mij niet zomaar te vervangen. Ik heb wel wat ideetjes om het daarom in een ander vat te gaan gieten, en hoop binnenkort daarmee naar buiten te treden.” Als solo artiest draait Dennis al ruim 30 jaar mee in het vak en scoorde diverse hits met zowel Nederlandstalig als Engelstalig repertoire. Dirk & Dennis stonden vooral bekend om het ’traditionele carnavalslied’ wat met de opkomst van après ski en andere feestmuziek leek uit te sterven. “Ik hoop hier toch nog mee door te kunnen gaan” besluit Dennis.